Kongahälla Shopping som öppnar i mars 2019 har gjort klart med ytterligare två tunga aktörer inom hem och fritidsområdet. Avtal har tecknats med Clas Ohlson och Kjell & Company.

Clas Ohlson och Kjell & Company tillsammans med tidigare kommunicerad Elgiganten är viktiga för totalupplevelsen av utbudet i Kongahälla Shopping. Med starka och tydliga varumärken inom respektive segment och som vänder sig till breda kundgrupper blir Kongahälla Shopping det naturliga besöksmålet för alla boende eller besökande till marknadsområdet.

– Vi är glada över att Clas Ohlson och Kjell & Co vill etablera hos oss och delar vår bild om projektets utmärkta förutsättningar med det geografiska läget och det starka marknadsunderlaget, säger Håkan Olsson, Uthyrningschef på Adapta.

Clas Ohlson som grundades 1918 finns i sex länder med fler än 200 butiker och hjälper sina kunder att lösa vardagens praktiska problem med ett brett sortiment av prisvärda produkter inom fem produktområden: Bygg, El, Multimedia, Hem och Fritid.

Kjell & Company startade sin första butik i Malmö 1990 och har idag 100 butiker i Sverige och 14 butiker i Norge. Kjell & Company säljer alla former av hemelektroniktillbehör som behövs för att hemmets elektronik skall fungera på bästa sätt. Förutom ett brett sortiment med konkurrenskraftiga priser är kunskap och service bärande delar i konceptet.